Mensen Voor Mensen Almelo deelt 40.000 euro uit

image-5462507

ALMELO – Stichting Mensen voor Mensen heeft de opbrengst van de tijdens de ‘Illegale Haringparty’ gehouden veiling verdeeld onder Woonzorgcentrum het Liefferdinck, stichting uit Den Ham, Wios Wierden-Enter, stichting BOOT en stichting Manna uit Twenterand, stichting Bowie uit Wierden en stichting De Eethoek uit Almelo. In aanwezigheid van burgemeester Robben van de gemeente Wierden reikten bestuursleden Albert Hendrikse en Hans en Magda Evers donderdagavond cheques uit met een totale waarde van 40.000 euro.

Mensen helpen
Alle gekozen organisaties hebben als doel mensen in de regio die buiten hun schuld om in moeilijke situaties zijn beland hulp te bieden, precies waar ook stichting Mensen voor Mensen voor staat.

Recordopbrengst
De 40.000 euro die de veiling in juni opbracht was een recordopbrengst. Niet alleen het eerste vaatje haring, maar ook gesigneerde voetbalshirts, een volledig verzorgde wijnreis en diverse andere items gingen onder de hamer.

De haringparty werd georganiseerd door Marquette Detachering en TDU Catering.