Marquette Op Voorpagina Tubantia Sport

ALMELO – Marquette Detachering stond vandaag groot op de voorpagina van het sportsegment van de Tubantia. Terwijl Vincent Vermeij zijn doelpunt viert is op de achtergrond Marquette duidelijk in beeld op de LED-boarding. Een mooi moment voor Heracles Almelo en ook voor Marquette dat op deze manier eens te meer laat zien dat het Heracles een warm hart toedraagt.

Heracles Almelo won zondagmiddag in de competitiewedstrijd van PEC Zwolle met 3-0. PEC kwam al vrij vroeg in de wedstrijd met een man minder te staan en uiteindelijk wist Heracles hier gebruik van te maken met doelpunten van Vermeij, Van Mieghem en een benutte strafschop van Armenteros.

Marquette Detachering draagt Heracles Almelo al langer een warm hart toe en is al een aantal jaar sponsor van de club. Sinds dit seizoen heeft Marquette Detachering ook een skybox met o.a. Nijhof-Wassink Group, Riwald Recycling, Dasko Koel- en Vriestransporten B.V., Timmerhuis Groep en AutoHaarhuis. Marquette directeur Hans Evers vind het heel mooi dat Marquette zo groot in beeld is: “Het doelpunt was een belangrijk moment in de wedstrijd. Wij steunen Heracles door dik en dun en vinden het mooi dat we nu onderdeel zijn geworden van dit mooie moment.”

img_2535