Erkenning

Marquette regelt haar zaken eerlijk en transparant, met het oog op het welzijn van haar werknemers. Ons motto “wij zijn goed voor onze medewerkers, dan zijn onze medewerkers goed voor onze opdrachtgevers” is terug te zien in de verscheidene erkenningen van Marquette. Zo is Marquette gecertificeerd op diverse vlakken. Door goed te zijn voor onze werknemers en met respect met elkaar om te gaan ontstaat er een prettige leef- en werksituatie voor zowel onze werknemers, opdrachtgevers en de omgeving. Marquette is onder andere gecertificeerd voor:

Stichting Normering Flexwonen

Marquette is sinds 2015 gecertificeerd voor de Stichting Normering Flexwonen. Doel is om partijen die te maken hebben met de huisvesting van arbeidsmigranten – gemeenten, werkgevers, werknemers, buurtbewoners – de zekerheid te geven dat de huisvesting van arbeidsmigranten op orde is.

De Stichting beheert de registers van ondernemingen die aan de norm voor huisvesting van arbeidmigranten voldoen en onderhoudt de normen. Organisaties die huisvesting voor arbeidsmigranten aanbieden kunnen een certificaat van de Stichting Normering Flexwonen behalen. Hiervoor dienen zij te voldoen aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. Huisvestingslocaties van de organisaties die zich aanmelden bij de Stichting Normering Flexwonen worden jaarlijks gecontroleerd. Voldoet de huisvesting niet, en worden zaken niet snel hersteld, dan wordt de aanbieder van huisvesting uit het register van de Stichting Normering Flexwonen geschreven.

BRON: Stichting Normering Flexwonen