Voor een bedrijf in Rijssen en een bedrijf in Hengelo zijn we op zoek naar een ervaren

Robot lasser

De functie
In de functie van Robot lasser ben je verantwoordelijk voor alle voorbereidende werkzaamheden met betrekking tot het lasproces. Dat wil zeggen: het programmeren van de lasrobot bij de aanloop van nieuwe producten en het optimaliseren van bestaande programma’s. Je beoordeelt de las- en productiekwaliteit en voert controles uit op de door jou gemaakte programma’s en producten en corrigeert deze waar nodig. Je verleent technische assistentie aan de gehele productieorganisatie in uitvoerende zin en neemt initiatieven op het gebied van kwaliteitsbeheersing in de productie. Je denkt mee en draagt voorstellen aan om processen continue te verbeteren.

Over het bedrijf
Onze opdrachtgever is werkzaam in de metaalsector. Het bedrijf heeft een internationaal karakter en produceert onder andere voor de automotive industrie.

Functie eisen
Wij zijn op zoek naar een kandidaat die beschikt over een afgeronde MTS-opleiding of soortgelijke technische opleiding, die meerdere jaren werkervaring heeft binnen een productieorganisatie. Kennis van het lasproces en ervaring met lasrobots is een vereiste. Daarnaast dien je te beschikken over kennis van de samenstelling van producten en productiemethoden, waarbij je rekening houdt met de geldende werk- en veiligheidsinstructies.
U dient in het bezit te zijn van een geldig lascertificaat.

Deze vacature kan ingevuld worden bij een bedrijf in Rijssen en een bedrijf in Hengelo!

Wij bieden:
Je krijgt direct een contract aangeboden op basis van detachering. Verder een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Inlichtingen:
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons,
telefoon +31 (0) 546 241 777 of mailen naar info@marquette-detachering.nl

Sollicitaties:
Via de button solliciteren of schriftelijk aan Marquette Detachering, Twentepoort Oost 27, 7609 RG Almelo